Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

H καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές σχέσεις με πέντε σπουδαστές της



Έρευνα για μια 30χρονη παντρεμένη καθηγήτρια Ιστορίας σε ένα από τα καλύτερα κολλέγια της Νότιας Αφρικής ξεκίνησαν οι αρχές της χώρας μετά τις καταγγελίες ότι έκανε σεξ με τουλάχιστον πέντε σπουδαστές.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά την καταγγελία 18χρονου ότι ενεπλάκη σε μια «έντονη» σεξουαλική σχέση με την 30χρονη Φιόνα Βιότι, η οποία, κατά τον 18χρονο, οργίστηκε όταν εκείνος προσπάθησε να βάλει τέλος στη σχέση τους.
Η Βιότι παραιτήθηκε από τη θέση της τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες πριν να γίνουν δημόσια γνωστές οι καταγγελίες του 18χρονου.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η 30χρονη, η οποία προπονούσε και την ομάδα πόλο, κοιμόταν με σπουδαστές για τουλάχιστον έξι χρόνια βάζοντας στο στόχαστρο αγόρια που ήταν ενήλικα, αναφέρει η Daily Mail. 
Η Βιότι, μάλιστα, είχε σχέσεις με σπουδαστές τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο της με έναν 32χρονο, το 2018.
Φήμες αναφέρουν, επίσης, ότι η καθηγήτρια είχε κινηματογραφήσει τον εαυτό της σε «καυτές» πόζες με το βίντεο να κάνει το γύρο του σχολείου.




https://www.eirinika.gr/article/200457/anagkastike-na-paraitithei-i-kathigitria-tis-istorias-poy-ekane-sex-me-5-mathites-tis