Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Η Medochemie στηρίζει πρωταθλητές μας στο δρόμο για το Τόκιο



Στην «υιοθεσία» του χρυσού πρωταθλητή στίβου Milan Trajkovic, του πρωταθλητή δισκοβολίας Απόστολου Παρέλλη και της πρωταθλήτριας ποδηλασίας Άντρης Χριστοφόρου, προχώρησε η εταιρεία Medochemie μέσω του προγράμματος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής
«Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο», το οποίο στοχεύει στην προσέλκυση χορηγών για τους ελίτ αθλητές της Κύπρου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Καλωσορίζοντας τους τρεις αθλητές στην οικογένεια της Medochemie, o Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κύριος Νίκος Χρηστίδης, δήλωσε ότι σε μια σύγχρονη κοινωνία, όπου η ανάδειξη προτύπων και η προώθηση των ιδανικών και αξιών αποτελούν αναγκαιότητα, η Medochemie κάνει πράξη την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, στηρίζοντας τους Κύπριους αθλητές στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού.
Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης διαβεβαίωσε τους πρωταθλητές μας ότι η εταιρεία θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες και τους στόχους που έχουν θέσει, ώστε αυτοί να ευοδωθούν, ενώ τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους ίδιους, αλλά και την πατρίδα μας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Medochemie στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλές δεκαετίες δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.