Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Επεισοδιακή σύλληψη 19χρονου για ναρκωτικάΜέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λάρνακας) ανέκοψαν γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 22 χρόνων.

          Κατά την ανακοπή, ο 19χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κινήθηκε με πισινή ταχύτητα όπου συγκρούστηκε στο αστυνομικό όχημα. Αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τρέξει για να διαφύγει αλλά έπεσε στο έδαφος και του έπεσε ένα χαρτομάντιλο με πέντε τεμάχια τα οποία περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 22,5 γραμμαρίων.
          Στην προσπάθεια των μελών της ΥΚΑΝ να τον συλλάβουν αυτός φέρεται να αντιστάθηκε και να επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας. Τελικά συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Τα άλλα δύο πρόσωπα κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρίθηκαν και αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους αφέθηκαν ελεύθερα.
          Ο 19χρονος συλληφθείς καθώς και μέλος της ΥΚΑΝ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.
          Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.