Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΡΕΛΛΗ


Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη μεγάλη  διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την κατάκτηση της 8η θέση στη Δισκοβολία, εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος προς τον προς τον κορυφαίο αθλητή  μας Απόστολο Παρέλλη.


Υποδεχόμενος στο Δημοτικό Μέγαρο τον Ολυμπιονίκη μας, ο κ Φαίδωνος σημείωσε ότι οι διεθνείς επιτυχίες των αθλητών μας λειτουργούν ως παράδειγμα και αποτελούν κίνητρο  για τα νέα παιδιά να στραφούν προς τον αθλητισμό, αποφεύγοντας έτσι τις ποικιλόμορφες παγίδες που ελλοχεύουν σε κάθε βήμα της καθημερινής τους ζωής.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, τόνισε ο κ. Φαίδωνος, ο Δήμος Πάφου στηρίζει κάθε προσπάθεια και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, όπως η πρόσφατη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, στις εκδηλώσεις της οποίας συμμετείχαν εκατοντάδες νέα παιδιά.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Παρέλλης διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την θερμή του υποδοχή.


Τον Ολυμπιονίκη μας συνόδευαν το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. Λεόντιος Τσέλεπος και η παφίτισσα αρραβωνιαστικιά του Καρολίνα Ιωάννου.