Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Κλοπή αυτοκινήτου έξω από κοιμητήριο στους Τρούλλους



Υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοιμητήριο της Κοινότητας Τρούλλων της επαρχίας Λάρνακας, εξετάζει η Αστυνομία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 17.30 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από Ελληνοκύπρια από το Παραλίμνι ότι ενώ είχε το αυτοκίνητο της σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, δίπλα από το κοιμητήριο των Τρούλλων, για να παρευρεθεί σε κηδεία, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το δεξί πίσω παράθυρο του οχήματος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί,  μια γυναικεία τσάντα, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, εντός της οποίας υπήρχαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας αξίας 200 ευρώ.
 
Μέσα στη τσάντα βρισκόταν επίσης ένα δερμάτινο πορτοφόλι το οποίο επίσης κλάπηκε και περιείχε  το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, δύο πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητα της γυναίκας.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.
 
Ωστόσο διαπίστωσαν ότι το δεξί πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου είχε σπάσει με αιχμηρό αντικείμενο και η ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα είναι άγνωστη προς το παρών. 
 
Η γυναίκα δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
 
Στη σκηνή κλήθηκε δακτυλοσκόπος του ΤΑΕ Λάρνακας ο οποίος και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.



κυπε