Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα χθες βράδυ στην Πάφο



Ο θανάσιμος τραυματισμός του 81χρονου  Θεοδόση Πατσαλίδη, από τον Κάθηκα, συνταξιούχου ιατρού που εργάστηκε για σειρά ετών στη Λεμεσό και ο ελαφρύς τραυματισμός 62χρονου και 58χρονης είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στον κύριο δρόμο Στρουμπιού –Κάθηκα, με κατεύθυνση τον Κάθηκα.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη, στις 19:15 χθες ο 81χρονος οδηγώντας σαλούν όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του  κύριου  δρόμου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο σαλούν που οδηγούσε 62χρονος από την αντίθετη κατεύθυνση με συνοδηγό την 58χρονη σύζυγο του. 

Ο κ.Ψαθίτης δήλωσε ότι από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες και στα δύο οχήματα ενώ ακολούθως διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του 81χρονου.

Ο 62χρονος και η  58χρονη υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς και κρατήθηκαν για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η  κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου στον 62χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 0.

Στο μεταξύ τα ακριβή αίτια του θανάτου του 81χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν σήμερα κατά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής, αφού διερευνάται το ενδεχόμενο ο συνταξιούχος να υπέστη καρδιακή προσβολή και να προκάλεσε το δυστύχημα.



κυπε