Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τι έκανε μεθυσμένος άντρας στην ΟρόκλινηΆνδρας 34 χρόνων από την Ορόκλινη τέθηκε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια , όταν ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε αστυνομικούς και προκαλούσε ανησυχία.
 

 Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 18.30 το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από πολίτες, ότι στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Ορόκλινη παρά το σωματείο «Διγενής Ορόκλινης» υπήρχε άτομο μεθυσμένο σε έξαλλη κατάσταση που προκαλούσε ανησυχία.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και μόλις ο άνδρας 34χρονων από την Ορόκλινη αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, άρχισε να τους βρίζει.
 
Ο 34χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία για το αυτόφωρο αδίκημα της ανησυχίας και εξύβρισης.  Ακολούθως μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.
 
Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
 
Ακολούθως ο 34χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας όπου και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.κυπε