Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Έξι μέρες πίσω από τα σίδερα για υπόθεση κοκαΐνης



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών σε δύο άτομα από την Πολωνία, ένα άνδρα 44 χρόνων και μία γυναίκα 42 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της  Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος ... παράνομης προμήθειας ναρκωτικών τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, παράνομης εισαγωγής , παράνομης κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα 1,100 γραμμαρίων κοκαΐνης.


 Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα χθες βράδυ, κατόπιν πληροφορίας και σχετικής παρακολούθησης, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έρευνα στο χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Λάρνακα, ένα άνδρα και μία γυναίκα από την Πολωνία.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στα δύο άτομα, εντοπίστηκαν σε τσάντα ώμου που κρατούσε η γυναίκα, 97 κυλινδρικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά περί τα 1,100 γραμμάρια κοκαΐνης.
 
Ο Πολωνός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τα ναρκωτικά ανήκουν στον ίδιο και τα δύο άτομα συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α.
 
Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα όπου ανακρινόμενοι προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, οι δύο Πολωνοί συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο οποίο εξέδωσε διάταγμα για εξαήμερη κράτηση τους.


Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας.


 κυπε