Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τέσσερις μέρες στο κελί ο 32χρονος ύποπτος για απόπειρα φόνου



Τετραήμερη κράτηση εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου υπόπτου στην χθεσινή απόπειρα φόνου σε βάρος 33χρονου από την Πόλη Χρυσοχούς.

 
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης  υπαστυνόμος Σάββα Σάββα ο 32χρονος ανέφερε ανακρινόμενος πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 33χρονο και πως αν τον χτύπησε πρόκειται για ατύχημα.
 
Η απόπειρα φόνου εναντίον του  33χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 χθες  το πρωί, ενώ σύμφωνα με τις εξετάσεις η Αστυνομία αποδίδει τα αίτια της πρόκλησης της σε προσωπικές διαφορές, μεταξύ των δύο αντρών.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 32χρονος φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον του 33χρονου ο οποίος ήταν πεζός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.
 
Αμέσως μετά, ο 32χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα και στα δύο του πόδια ενώ αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση. Τον 33χρονο εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Μετά από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών, η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι χθες  τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.


κυπε