Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα εκστρατείας του αστυνομικού σταθμού Λατσιών



Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, της νεανικής παραβατικότητας και αδικημάτων που αφορούν τον περί προστασίας της υγείας νόμο και τα νυκτερινά κέντρα,
πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 12 το μεσημέρι και 11μ.μ. χθες, ευρείας έκτασης επιχείρηση στην εδαφική αρμοδιότητα του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, από τα μέλη και τον υπεύθυνο του Σταθμού.   
Κατά την πιο πάνω επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 130 οδηγοί οχημάτων και τα μέλη της Αστυνομίας προέβηκαν σε 84 καταγγελίες, από τις οποίες οι 56 αφορούσαν παράβαση του ορίου ταχύτητας και οι 22 παράβαση σήματος τροχαίας.
Επίσης, ελέγχθηκαν κέντρα αναψυχής που βρίσκονται στην περιοχή του Σταθμού και προέκυψαν τρεις καταγγελίες για πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια και χρήση μεγαφώνων χωρίς άδεια.  
Εξάλλου, μεταξύ των ωρών 7μ.μ. – 9μ.μ. χθες διενεργήθηκαν έλεγχοι σύμφωνα με τον περί προστασίας της υγεία νόμο σε κοινόχρηστους χώρους και κλιμακοστάσια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.
            Επιπρόσθετα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε διάφορα πάρκα και χώρους που συχνάζουν νεαρά πρόσωπα.
           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ