Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση εναντίον ιδιοκτήτη και δύο θαμώνων νυχτερινού κέντρουΤέσσερα άτομα καταζητούνται από την Αστυνομία ύστερα από επίθεση εναντίον του ιδιοκτήτη και δύο θαμώνων νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις έξι σήμερα το πρωί 36χρονος από την Ορμήδεια συνοδευόμενος από τρία άτομα, ένα 22χρονο από την Αραδίππου, ένα 28χρονο από το Τερσεφάνου και ένα 30χρονο από τη Λάρνακα εισήλθαν σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, επιτέθηκαν εναντίον του ιδιοκτήτη του.
 

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τα τέσσερα άτομα κτύπησαν άλλους δύο θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.
 
Τα τρία άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου έφερε τραύμα στο ρινικού οστούν.
 
Οι άλλοι δύο έφεραν μικροτραύματα και αφού παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στους τρεις τραυματίες αφέθηκαν ελεύθεροι.
 
Εναντίον των τεσσάρων ατόμων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από την Αστυνομία.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.κυπε