Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτός είναι ο τελικός απολογισμός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Χόμποκεν



Ο μηχανοδηγός του τρένου που προκάλεσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο σταθμό του Χόμποκεν έχει τραυματιστεί σοβαρά αλλά συνεργάζεται με τις Αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι.


Σύμφωνα με τον απολογισμό που ανακοίνωσε ο Κρις Κρίστι, από την πρόσκρουση του τρένου σε έναν τοίχο σκοτώθηκε μία γυναίκα και τραυματίστηκαν άλλοι 108 άνθρωποι. Το τρένο, που μετέφερε συνολικά 250 επιβάτες, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο σταθμό του Χόμποκεν, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

"Οι εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Νιου Τζέρσι είναι τρομακτικές. Προσεύχομαι για εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπά του καθώς και για τους δεκάδες τραυματίες", ανακοίνωσε μέσω του Twitter η υποψήφια των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον.

Ο αντίπαλός της, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, συλλυπήθηκε επίσης "όσους εμπλέκονται στο φρικτό δυστύχημα" και χαιρέτισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.



κυπε