Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε γιατί συνελήφθη το πρωί ο ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ



Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, ο ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ Παναγιώτης Γεωργίου, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, ήρθε σε αντιπαράθεση με αστυνομικό, μετά από περιστατικό με ασθενή, στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 
Συγκεκριμένα, ασθενής που επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, άρχισε να απειλεί το νοσηλευτικό προσωπικό, στο οποίο φέρεται επίσης να επιτέθηκε. Όταν μετέβησαν στη σκηνή μέλη του αστυνομικού σταθμού Πολεμιδιών, το περιστατικό είχε ήδη λήξει.
 
Το πρωί επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ο ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ, Παναγιώτης Γεωργίου, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για το τί ακριβώς είχε συμβεί και σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο ίδιος εξύβρισε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών.
 
Στον αστυνομικό σταθμό μετέβη και ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος βρισκόταν στη Λεμεσό για άλλες υποχρεώσεις και έτυχε σχετικής ενημέρωσης για το περιστατικό.
 
Τελικά ο κ.Γεωργίου κατηγορήθηκε γραπτώς για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας και εξύβριση αστυνομικού και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Μιλώντας εξάλλου στο ΚΥΠΕ, λίγο μετά που αφέθηκε ελεύθερος, ο ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ υποστήριξε πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να του αντιμιλήσει και τότε ενημερώθηκε πως βρισκόταν υπό σύλληψη.
 
Το νοσηλευτικό προσωπικό, πρόσθεσε, δέχεται καθημερινά ύβρεις, ακόμα και επιθέσεις από ασθενείς, και δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει για να βοηθήσει, είπε ο κ. Γεωργίου και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο ίδιος να συλληφθεί και όχι ο ασθενής που προκάλεσε το επεισόδιο στις Πρώτες Βοήθειες.




κυπε