Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ποινή σε καθηγητή για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και παιδική πορνογραφία



Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο επέβαλε χθες σε Καθηγητή ηλικίας 33 ετών από την Πάφο,ο οποίος εργαζόταν στη δημόσια υπηρεσία, συντρέχουσες ποινές φυλάκισης σε 13 κατηγορίες που αντιμετωπίζει για αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και παιδικής πορνογραφίας, κατά παράβαση του Νόμου 91( 1) του 2014, μέ μέγιστη αυτής της φυλάκισης των 2,5 χρόνων.


Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε στην υπόθεση ο δημόσιος κατήγορος Σίμος Συμεού. 

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος κατά τη δικαστική διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο ,παραδέχτηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες και το δικαστήριο διέταξε όπως οι ποινές που επιβλήθηκαν ανασταλούν για περίοδο 3 χρόνων.

Ταυτόχρονα το δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παρακολουθείται για 3 χρόνια από την Αρχή Εποπτείας καταδικασθέντων καθώς και τον τερματισμό απασχόλησης του σε χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 όπου ο κατηγορούμενος συνομιλούσε διαμέσου πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με ανήλικο μαθητή του και απέστελλε μηνύματα καθώς και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.



κυπε