Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις νεαρών στην Λεμεσό για ναρκωτικά



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, δυο νεαρά πρόσωπα 18 και 20 ετών, τα οποία διακινούνταν πεζά.

Κατά την ανακοπή τους, ο 18χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 20χρονο στην κατοχή του ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων και συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.



Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην περιοχή προσήλθε οδηγώντας μοτοποδήλατο και ένας 21χρονος. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι, ο 21χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς κράνος και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.



Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τριών νεαρών, ανευρέθηκε στην οικία του 18χρονου ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, ενώ στην οικία του 21χρονου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 25 περίπου γραμμαρίων.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.