Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η αιμοδοσία Χειμερινών Κολυμβητών, που τίμησαν την αείμνηστη Μάρω τους...

     
"Η φετινή μας αιμοδοσία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία...!", τόνισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο, στο καφέ Πιγκουίνο στην Κάτω Πάφο, η αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών "Βρυσούθκια Κέλπετρη", η οποία ήταν αφιερωμένη στην αείμνηστη Μάρω Ηλία Ταλιώτη. 

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: "Η φετινή μας αιμοδοσία ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, αφού μαζέψαμε 62 μπουκάλια αίμα, γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί αφάνταστα, αφού αποτελεί ρεκόρ από τον καιρό που διοργανώνουμε αιμοδοσίες.

Το Σωματείο μας είναι αρκετά ευαισθητοποιημένο, αφού η βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά τις δύσκολες εποχές που περνά, ο τόπος μας.". Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης : "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας και τιμήσαμε επάξια την αείμνηστη Μάρω μας, που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και όλους τους αιμοδότες του Σωματείου μας. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως, θέλω να στείλω εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, στο , Νίκο Σιμιλλίδη, ιδιοκτήτη του Πιγκουίνο, ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα, στην εξαιρετική επιτυχία, που σημείωσε η φετινή μας αιμοδοσία."