Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

"Η κατάθεση μου στην Αστυνομία έγινε για να προστατεύσω τα συμφέροντα του Δ. Πάφου"



Η κατάθεση μου στην Αστυνομία, ως είχα υποχρέωση, έγινε για να προστατεύσω τα συμφέροντα του Δήμου Πάφου, αναφέρει με γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος μετά και την αναστολή της ποινικής του δίωξης με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη στην ιδιωτική ποινική υπόθεση 5484/16 του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου.


Η κατάθεση μου συνεχίζει ο κ. Φαίδωνος, ήταν η αιτία να τερματιστεί η διαιώνιση παρανομιών. 

Πρόσθεσε δε, πως δεν επινόησε την υπόθεση ΧΥΤΑ αλλά ήταν  εκεί και αποκαλύφθηκε, ενώ διερωτήθηκε γιατί  άραγε, θα πρέπει να λογοδοτήσει γι’ αυτό και γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει το μένος όσων επηρέασε η διερεύνηση της υπόθεσης και στο τέλος γιατί θα πρέπει ο ίδιος να μετατραπεί σε κατηγορούμενο.

“Για να ικανοποιηθούν τα ευτελή κίνητρα κάποιων που απολάμβαναν προνόμια κατά την περασμένη αμαρτωλή περίοδο”, διερωτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτήρισε “ντροπή”  το γεγονός πως κάποιοι άρχισαν τώρα να βάλλουν κατά του Γενικού Εισαγγελέα, αναφέροντας πως θα  πρέπει να δοθεί τέλος στην  εποχή του φόβου.
 
Είπε πως "συκοφάντης" είναι εκείνος που του απέδωσε τέτοιο χαρακτηρισμό ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε οτιδήποτε που να μην πιστεύει  ότι είναι αληθές. 

“Τέτοιος είναι ο κ. A. Δημητριάδης που επιχειρεί να μου αποδώσει την δική του έλλειψη ντροπής και σεβασμού", κατέληξε .



kype