Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τι καιρός θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και στα ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5  μποφόρ,  ενώ από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
 Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.