Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε μεταξύ ποιον έγινε συμπλοκή σε κλαμπ της Αγίας Νάπας



Δέκα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού  που έγινε τα ξημερώματα σε κλαμπ της Αγίας Νάπας, μεταξύ αλλοδαπών υπαλλήλων της εταιρείας που κατασκευάζει τη μαρίνα της Αγίας Νάπας και ανδρών ασφαλείας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις πέντε το πρωί καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι στις 4 τα ξημερώματα, 30 περίπου άτομα υπάλληλοι της εταιρείας η οποία κατασκευάζει τη μαρίνα της Αγίας Νάπας, μετέβησαν σε κλαμπ της Αγίας Νάπας για να διασκεδάσουν.

Σε κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία που διερευνάται από την Αστυνομία, δημιουργήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρείας και των ανδρών ασφαλείας του κλαμπ, με αποτέλεσμα 10 περίπου άτομα και από τις δύο πλευρές να τραυματιστούν.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί αφού τους εξέτασαν διέγνωσαν ότι έφεραν μικροτραυματισμούς και μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και απολύθηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξαν καταγγελίες τόσο από την πλευρά των θαμώνων όσο και από την πλευρά των ανδρών ασφαλείας του κλαμπ.

Οι  έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στα αρχικά στάδια και λαμβάνονται καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους στον διαπληκτισμό.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.



κυπε