Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αντζελίνα Γεωργίου στο ΜISS EUROPEAN TOURISM BEAUTY AND WORLD BIKINI MODEL INTERNATIONAL 2016. ΦΩΤΟ



Η γοητευτική Ατζελίνα Γεωργίου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον  διεθνή διαγωνισμό ΜISS EUROPEAN TOURISM BEAUTY AND WORLD BIKINI MODEL INTERNATIONAL 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην Μάλτα στις 2 Οκτωβρίου 2016.
Το πανέμορφο μοντέλο, που κάνει καριέρα στο Μιλάνο, μίλησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ γι΄ αυτό τον διαγωνισμό ομορφιάς.




«Από που ν' αρχίσω; Αισθάνομαι υπέροχα που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στον διαγωνισμό ΜISS EUROPEAN TOURISM BEAUTY AND WORLD BIKINI MODEL INTERNATIONAL 2016, είμαι παρά πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ παρά πολύ. 



Πάντα πάλευα για αυτό που αγαπώ , γι' αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιατί το αξίζω κι εγώ και η Κύπρος αλλά και όσοι πίστεψαν σε μένα.



Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Prestige Show Production που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Κύπρο στο διεθνή διαγωνισμό ΜISS EUROPE TOURISM 2016 όπου θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα στις 2 Οκτωβρίου, στο φίλο ΦΙΛΟΞΕΝΟ που με προβάλει, στους διοργανωτές και σε όλους που πιστεύουν σε μένα. 



Κλείνοντας θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και γεμάτο αγάπη στην κυρία Σταυρούλα Νικολάου, πρόεδρο διεθνών καλλιστείων και οργανώτρια του ΜISS CYPRUS και MISS GREECE TOURISM για όλα.




Ευχαριστώ και το Robin Ryian για το υπέροχο φόρεμα το οποίο ερωτεύτηκα».


Το φωτογραφικό υλικό παραχώρησε η Αντζελίνα στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Εμείς με την σειρά μας της ευχόμαστε Καλή επιτυχία.