Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο!!!



Μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν χθες βράδυ 16χρονο για αδικήματα που αφορούν οδήγηση μοτοποδηλάτου χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας κατά τρόπο αλόγιστο, επικίνδυνο και απερίσκεπτο,
καθώς επίσης και για επίθεση εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε κυβερνητική περιουσία και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Επίσης, συνελήφθη 49χρονος για αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς σε κυβερνητική περιουσία, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.  
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.
Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 64χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.
            Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Εξάλλου,  συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και τέλεσης εικονικών γάμων.

            Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.