Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τι εντοπίστηκε σε σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας



Ναρκωτικά, πυροβόλο όπλο και σφαίρες εντοπίστηκαν σε σκάφος που ήταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα Λάρνακας, ιδιοκτησίας αποθανόντα από το Λίβανο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μεταξύ των ωρών 13.00 – 15.30 το απόγευμα, διενεργήθηκε έρευνα από τις τελωνειακές Αρχές σε σκάφος με σημαία Λιβάνου, που βρισκόταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα Λάρνακας.
 
Η έρευνα που έγινε για σκοπούς που αφορούσαν το Τμήμα Τελωνείων, διεξήχθη στην παρουσία δικηγόρου ο οποίος ενεργούσε ως διαχειριστής της περιουσίας του αποθανόντα ιδιοκτήτη του σκάφους τέως από το Λίβανο.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια γύρω στα 5 γραμμάρια ξηρής, φυτικής ύλης κάνναβης, 9 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης, 1 γραμμάριο περίπου κοκαΐνης, ένα αλεστήρι που περιείχε ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης, μια επαναληπτική καραμπίνα με δύο πλήρη φυσίγγια και 50 σφαίρες 9 χιλιοστών.
 
Τα τεκμήρια που αφορούν ναρκωτικές ουσίες παραλήφθηκαν από την ΥΚΑΝ Λάρνακας για  συνέχιση των εξετάσεων, ενώ το πυροβόλο όπλο, τα φυσίγγια και οι σφαίρες παραλήφθηκαν από το ΤΑΕ Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Την υπόθεση εξετάζουν το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.



κυπε