Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Λαμπάδιασε μπυραρία στον Κόλπο των ΚοραλλίωνΣε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας μετά από μήνυμα που λήφθηκε για πρόκληση πυρκαγιάς σε μπυραρία στη Λεωφόρο  Κόλπο των Κοραλίων.


Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή γύρω στις 06:50 το πρωί και αντιλήφθηκαν τη φωτιά με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν άμεσα την Αστυνομία.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο από τον πυροσβεστική σταθμό Πάφου και ένα από την Πάφο ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χρήση τυλιχτήρα νερού και  αναπνευστικές συσκευές κατόρθωσαν την κατάσβεσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε έρευνα και εξαερισμός του κτιρίου της μπυραρίας.

 Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ζημιές προκλήθηκαν στην επίπλωση και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό  του κτιρίου και υπολογίζονται στις 20 χιλιάδες ευρώ  περίπου κατά προσέγγιση. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τη διερεύνηση των αιτιών της πρόκλησης της φωτιάς. Αστυνομία και πυροσβεστική εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μη αποκλειόμενης και της κακόβουλης ενέργειας.κυπε