Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Δείτε με ποιον τρόπο 56χρονος απείλησε πρώην συνέταιρό του


Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 56χρονου που φέρεται να είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε μπιτόνι γεμάτο με πετρέλαιο κάτω από διπλοκάμπινο όχημα 42χρονου επιχειρηματία.


Ο 56χρονος που συνελήφθη χθες είναι ο συνέταιρος του παραπονούμενου. Οι δύο άνδρες στο παρελθόν ήταν συνέταιροι και διατηρούσαν δύο κέντρα αναψυχής στο Κόλπο των Κοραλίων.

Στο μεταξύ ως απειλή χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία η ενέργεια του υπόπτου να τοποθετήσει ένα μπιτόνι γεμάτο πετρέλαιο κάτω από το διπλοκάμπινο όχημα του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στην τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις αυγινές ώρες χθες ο ύποπτος τοποθέτησε το μπιτόνι πετρελαίου κάτω από το μπροστινό τροχό του οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του ιδιοκτήτη στην Έμπα.  

Το γεγονός ότι οι δράστες δεν επιχείρησαν να ανάψουν φωτιά οδηγεί τους εξεταστές της υπόθεσης στο συμπέρασμα ότι αυτοί ήθελαν  να στείλουν προειδοποιητικό απειλητικό μήνυμα στον επιχειρηματία. Από τις  εξετάσεις που ακολούθησαν, η Αστυνομία  δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από την ενέργεια αυτή να κρύβονται οικονομικές διαφορές.

Ανακρινόμενος ο 56χρονος είπε ότι δεν είναι αυτός που έβαλε το μπιτόνι κάτω από το όχημα του πρώην συνεταίρου του, αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση αλλά πιστοποιεί ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον παραπονούμενο.



kype