Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Έκαψαν αυτοκίνητο στην Αραδίππου



Στην Αραδίππου αυτοκίνητο αξίας πέντε περίπου χιλιάδων ευρώ κάηκε χθες βράδυ ολοσχερώς από φωτιά που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19.30 το βράδυ μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, κατόπιν πληροφορίας για φωτιά σε αυτοκίνητο, μετέβησαν στη περιοχή του εργοστασίου ΠΕΛΕΤΙΚΟ για έρευνες.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή εντοπίστηκε αυτοκίνητο το οποίο είχε καεί ολοσχερώς από τη φωτιά. Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάσβεσαν την φωτιά.
 
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά είναι κακόβουλη ενώ το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες εγγραφής άλλου οχήματος του οποίου οι πινακίδες είχαν κλαπεί και το γεγονός είχε καταγγελθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής.
 
Η αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται γύρω στις πέντε χιλιάδες ευρώ και εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για αυτοκίνητο που καταγγέλθηκε στην Πάφο ως κλοπιμαίο στις 5 Νοεμβρίου.
 
Τα ακριβή αίτια της φωτιάς αναμένεται να εξακριβωθούν από τις έρευνες και εξετάσεις που θα διενεργήσουν αργότερα σήμερα η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.



κυπε