Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Λεμεσός. Στην εντατική 65χρονη μετά από τροχαίοΜε θλάση αριστερού πνεύμονα, κατάγματα πλευρών, ρήξη σπλήνας, θλάση ύπατος και κάταγμα λεκάνης, νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού 65χρονη,  η οποία ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο 72χρονος σύζυγος της και το οποίο ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση, σε κύρια οδική αρτηρία της Λεμεσού.

 
Το τροχαίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε το πρωί στη διασταύρωση της οδού Θεόδωρου Ποταμιανού με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όταν το όχημα του 72χρονου συγκρούστηκε με το όχημα 51χρονου.
 
Από τη βίαιη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου  προσέκρουσε στη συνέχεια σε όχημα 61χρονου, το οποίο με τη σειρά του κτύπησε όχημα 38χρονης, που και αυτό κινήθηκε και κτύπησε και απέκοψε πάσσαλο της ΑΗΚ.
 
Εκτός από την 65χρονη, ελαφρότερα τραυματίστηκε ο 72χρονος, ο οποίος φέρει κατάγματα πλευρών και κρατείται στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού, καθώς και ο 61χρονος, ο οποίος φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του και κρατείται προληπτικά για περίθαλψη.
 
Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.κυπε