Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στην ΠάφοΥπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και επίθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου, για την οποία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.


Συνελήφθη προχθές 38χρονος με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων και ακολούθως οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για μια μέρα.

Επίσης, χθες συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και η 35χρονη, η οποία τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 18χρονο κάτοικο Πάφου. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε ότι στις 18/11/16 ενώ βρισκόταν στην οικία του μαζί με 23χρονη και 17χρονη, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και σπάσιμο τζαμιών και αντιλήφθηκε 31χρονο στην είσοδο της οικίας, να προσπαθεί με μεταλλικό αντικείμενο να σπάσει την πόρτα της κύριας εισόδου με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτή ζημιά. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, μαζί με τον 31χρονο βρίσκονταν 38χρονος, 35χρονη και 35χρονος, οι οποίοι τον απείλησαν, ενώ ο 31χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι και ο 38χρονος ένα ρόπαλο.

Ακολούθως και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού επιβιβάστηκαν σε όχημα. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.κυπε