Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Τρεις μέρες υπό κράτηση για κλοπή


Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 42χρονου από την Πολωνία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη και κλοπής κατοικίας που διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.45μ.μ. χθες κάτοικος Πάφου εντόπισε στην αυλή της οικίας ξαδέλφου του, στην Πάφο, ένα άγνωστο πρόσωπο που είχε στην κατοχή του μια μεγάλη ταξιδιωτική τσάντα. 

Γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας απουσιάζει στο εξωτερικό, ο παραπονούμενος πλησίασε τον άγνωστο και τον ρώτησε τι κάνει εκεί. 

Η απάντηση του άγνωστου δεν ικανοποίησε τον παραπονούμενο, με αποτέλεσμα αυτός να ενημερώσει την Αστυνομία. Αμέσως ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας στη σκηνή τη βαλίτσα.

Λίγη ώρα αργότερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε δρόμο της Πάφου τον άγνωστο, ο οποίος παρουσίαζε έντονα συμπτώματα μέθης και δεν άφηνε τους αστυνομικούς να τον ερευνήσουν. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 42χρονο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία όπου εντοπίστηκε αρχικά ο 42χρονος. Εκεί, ο παραπονούμενος τους παρέδωσε τη βαλίτσα που κρατούσε ο 42χρονος και τους ανέφερε ότι από πρόχειρο έλεγχο που έκανε στην οικία φαίνεται να κλάπηκαν από αυτή διάφορα αλκοολούχα ποτά και μια τηλεόραση.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι εντός της βαλίτσας υπήρχαν διάφορες μπουκάλες με αλκοολούχα ποτά, είδη ρουχισμού και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

Επίσης, στο πλάι της οικίας εντοπίστηκε μια τηλεόραση, η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ σε πόρτα της οικίας εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης.κυπε