Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποια κατέθεσε σήμερα για το τριπλό φονικό της ΛεμεσούΣτα όσα εκτυλίχθηκαν πριν τη μοιραία συνάντηση των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή καθώς και του Αιμίλιου Μιλτιάδους, με τον 31χρονο κατηγορούμενο για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, Χριστάκη Θωμά, αναφέρθηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου  η αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή.
 

Μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στις προηγούμενες δυο διαδικασίες, στις οποίες κατέθεσε και αντεξετάστηκε η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου, αυτός οδηγήθηκε στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και περιφρουρούμενος από οκτώ αστυνομικούς, ενώ όσοι εισέρχονταν στην αίθουσα έπρεπε να επιδείξουν ταυτότητα και να περάσουν από έλεγχο ανιχνευτικού μηχανήματος.
 
Η αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή, με τον οποίον έχουν αποκτήσει και ένα παιδί που σήμερα είναι 4 χρόνων, ανέφερε πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 31χρονο, ωστόσο τον είχε δει σε φωτογραφία και γνώριζε πως υπήρχε μια αντιδικία με τα αδέλφια Ντορζή, για το λόγο ότι κτυπούσε την κοπέλα του.
 
Η ίδια, συνεχίζει, ενημερώθηκε από τον αρραβωνιαστικό της πως ο 31χρονος της είχε κάνει αίτημα φιλίας στο facebook και αφού πήρε την έγκριση της,  αυτός του απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ ακολούθως άκουσε τον αδελφό του, Κωνσταντίνο, να μιλά στο τηλέφωνο με τον κατηγορούμενο.
 
Όπως της είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Ντορζής, είχε τηλεφωνήσει στον Χριστάκη Θωμά για να του ζητήσει να μην παρενοχλεί την αρραβωνιαστικιά του αδελφού του και τότε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της, ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια προς το πρόσωπο της.
 
Το τελευταίο φαίνεται ότι αποτέλεσε και την αιτία που τα δυο αδέλφια, μαζί με τον Αιμίλιο Μιλτιάδους μετέβηκαν το ίδιο βράδυ στην Πλατεία Ηρώων, όπου ο κατηγορούμενος εργαζόταν στο εστιατόριο του πατέρα του, για να ζητήσουν εξηγήσεις.
 
Στην κατάθεση της, η κοπέλα αναφέρει ακόμη πως όταν ενημερώθηκε πως κάτι κακό συνέβη, μετέβη αρχικά στο Νοσοκομείο και ακολούθως στη σκηνή του φονικού, ωστόσο δεν μπορούσε να πλησιάσει, ενώ δεν θυμάται πως ενημερώθηκε για το θάνατο του αρραβωνιαστικού της, καθώς λιποθύμησε.  
 
Ακολούθησε η κατάθεση γυναίκας, η οποία βρισκόταν την ώρα εκείνη στην Πλατεία Ηρώων και  είδε την καταδίωξη δυο προσώπων από ένα τρίτο, το οποίο κρατούσε κουζινομάχαιρο, αλλά και κατάθεση από νεαρό, σύμφωνα με τον οποίον, ο 31χρονος τον είχε γρονθοκοπήσει στο γυμναστήριο όπου πήγαιναν, επειδή είχε κάνει "like" φωτογραφία της κοπέλας του στο facebook.
 
Το Κακουργιοδικείο όρισε νέα ημερομηνία για συνέχιση της διαδικασίας στις 25 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να κληθεί ένας τουλάχιστον μάρτυρας.
 
Ο Χριστάκης Θωμά οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πίσω στις κεντρικές φυλακές.κυπε