Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο



Γύρω στις 7.10 το πρωί σήμερα, μέλη του Ταμείου Θήρας Λάρνακας – Αμμοχώστου εντόπισαν 56χρονο στην τοποθεσία «Μάντρες», έδαφος του χωριού Αλεθρικό, να  καταδιώκει παράνομα άγρια πτηνά.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 100 ξόβεργα και μια ηχοπαραγωγική συσκευή που εκπέμπει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών.
Ο 56χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
            Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσει.
 
Εξάλλου, Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορίας ενηλίκων προσώπων, τέλεσης εικονικού γάμου και καταρτισμού πλαστών εγγράφων.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Στο μετυαξύ, Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από κατοικία.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Τέλος, Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού 47χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ