Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μεθυσμένη από την Λάρνακα επιτέθηκε σε αστυνομικό



Στη Λάρνακα γυναίκα, που φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό του Τμήματος Μικροπαραβάσεων.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στη Λάρνακα ότι στο περίπτερο γυναίκα επιτέθηκε εναντίον της ίδιας και μίας φίλης της από τη Μολδαβία, χτυπώντας τις με τα χέρια της και πετώντας τους διάφορα αντικείμενα.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν άμεσα στο χώρο όπου εντόπισαν μια γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλης, η οποία μόλις αντιλήφθηκε την Αστυνομία φέρεται να άρχισε να προκαλεί φασαρία, να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς.
 
Αμέσως πληροφορήθηκε ότι ήταν υπό σύλληψη για αυτόφωρα αδικήματα και στην προσπάθεια να την ακινητοποιήσουν αυτή - όπως αναφέρει η Αστυνομία- αντιστεκόταν, σπρώχνοντας και κτυπώντας με τα χέρια της και κλωτσώντας με τα πόδια της τους αστυνομικούς, ενώ φέρεται να συνέχισε να τους εξυβρίζει και να τους απειλεί ότι θα τους κάνει ζημιά και θα τους σκοτώσει.
 
Με τη χρήση ανάλογης βίας, η γυναίκα περιορίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μικροπαράβασεων όπου από έρευνες της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για Ελληνοκύπρια, ηλικίας 52 χρόνων από τη Λάρνακα.
 
Η γυναίκα κρατήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης και νωρίς το βράδυ, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Στο επεισόδιο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στον δεξί αντιβραχίονα και στη δεξιά πηχιοκαρπική χώρα και εκχυμώσεις στην πρόσθια επιφάνεια της μπροστινής κνήμης.
 
Ο αστυνομικός έτυχε των Πρώτων Βοηθειών χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.



κυπε