Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ξέσπασε φωτιά σε ξύλινη κατοικία στο ΚίτιΞύλινη κατοικία στο Κίτι καταστράφηκε χθες ολοσχερώς από φωτιά τα αίτια της οποίας αναμένεται να εξακριβωθούν σήμερα από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι στη περιοχή Αγίου Αντωνίου, περιοχή Σοφτάδες στο Κίτι, υπάρχει φωτιά σε ξύλινη κατοικία.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και τρία πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ άνδρες των οποίων κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.  
 
Από τη φωτιά η ξύλινη κατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς και από εξετάσεις της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι ένοικος της κατοικίας είναι Ελληνοκύπρια από το Κίτι.
 
Η σκηνή φρουρείται από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου ενόψει των εξετάσεων και ερευνών που θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.κυπε