Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Τους πρόσφερε φαγητό και αυτοί την έκλεψαν



Την κλοπή των χρυσαφικών της, μέσα από το σπίτι της, κατήγγειλε χθες 72χρονη κάτοικος Λεμεσού, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα επιτήδειων, αλλά και την καλοσύνης της.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, η 72χρονη, γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα, μετέβησαν στην οικία της στη Λεμεσό, ένας άντρας και μία γυναίκα και ισχυριζόμενοι ότι πεινούσαν, ζήτησαν φαγητό.

          Η 72χρονη, που προσφέρθηκε να τους βοηθήσει, άφησε τους δύο άγνωστους, στο σαλόνι της και μετέβη στην κουζίνα για ετοιμασία του φαγητού. Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς η παραπονούμενη, ετοίμαζε το φαΐ, τα δύο πρόσωπα την ενημέρωσαν ότι δεν ήθελαν φαΐ και πως θα έφευγαν από την οικία της.

          Στη συνέχεια, η παραπονούμενη διαπίστωσε ότι από το σαλόνι της είχαν κλαπεί ένα ρολόι και διάφορα κοσμήματα (βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια), συνολικής αξίας 1.020 ευρώ.

          Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 39χρονου, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ. Ακολούθως, κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού η παραπονούμενη όπου αναγνώρισε τόσο τον ύποπτο, όσο και ένα δαχτυλίδι που κλάπηκε από την οικία της.    

          Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο όχημα του υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντα, πέντε δαχτυλίδια και ένας σταυρός. Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.