Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Τροχαίο ατύχημα στην Λάρνακα με ένα τραυματία στο νοσοκομείο



Ένα πρόσωπο υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι σε ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην είσοδο της Λάρνακας και νοσηλεύεται προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.40 χθες βράδυ, γυναίκα, που οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της, εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
 
Από τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα κατέληξε σε ανάχωμα και ανατράπηκε και χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τρεις επιβαίνοντες.
 
Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα, τα οποία μαζί με την οδηγό του πρώτου οχήματος διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν, ενώ το ένα πρόσωπο, που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, παρέμεινε στο Νοσοκομείο για συρραφή θλαστικού τραύματος στο κεφάλι και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου.
 
Στους οδηγούς των δύο οχημάτων έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ από το δυστύχημα ο δρόμος έκλεισε μέχρι τις 23.50.
 
Από το δυστύχημα τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.
 
Η υπόθεση εξετάζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.


kype