Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

'Στον πόλεμο λάσπης απαντούμε με θέσεις και όραμα'



Ο Δήμαρχος Πάφου και υποψήφιος εκ νέου για τη δημαρχία Φαίδωνας Φαίδωνος καταγγέλλει τον επίσης υποψήφιο Άκη Χρυσόμηλο ότι "επέλεξε να ξεκινήσει την εκστρατεία του με μια επίθεση ψεύδους".

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό γραφείου του κ. Φαίδωνος ανα΄φερεται ότι ο κ. Χρυσόμηλος "αναλώνεται αποκλειστικά σε συκοφαντίες, προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, με έναν άκομψο, πρωτοφανή, αρνητικό τρόπο, ξένο προς τα ήθη των Παφιτών".

Γίνεται λόγος για "λίβελο που εξευτελίζει το επίπεδο της δημοκρατικής διαδικασίας" και προστίθεται ότι οι δημότες αναμένουν "μια πολιτισμένη παράθεση επιχειρημάτων και οράματος για το μέλλον της Πάφου”. 

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει ότι μέσα σε μόλις 20 μήνες, "η Πόλη μας έχει μετατραπεί σε υπόδειγμα χρηστής διοίκησης" και ότι αυτό ΄χει ήδη αρχίσει να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους δημότες, όπως η μείωση κόστους συγκομιδής σκυβάλων.
Αναφορά γίνεται στα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει τέλος ότι προσβλέπει σε μια γόνιμη και καλοπροαίρετη ανταλλαγή θέσεων και επιχειρημάτων, με επίκεντρο το δημότη .


κυπε