Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τα περιστατικά που αντιμετώπισε χθες η πυροσβεστική



Σε τρία σοβαρά περιστατικά που αφορούσαν οχήματα, το ένα φορτηγό σε κίνηση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία από χθες το απόγευμα μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 16.51, χθες, «λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα μάρκας Mercedes, σε κίνηση στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, στον Ύψωνα στη Λεμεσό».

«Ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου και η ώρα 17.23 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο», προστίθεται.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του φορτηγού που ήταν καλυμμένο με fiber glass. Από τη φωτιά καταστράφηκαν οικοδομικά μηχανήματα τα οποία μετέφερε και μέρος του οχήματος.

«Η πυρκαγιά πιθανότατα να οφείλεται σε απώλεια καυσίμων και σπινθηρισμούς από τα μεταφερόμενα μηχανήματα», συμπληρώνεται.

Στις 19.34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα μάρκας Pegeuot με πλαστές πινακίδες εγγραφής σταθμευμένο σε χωράφι παρά τη Λεωφόρο Ελλάδος στην Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας “Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου” με 2 οχήματα και στις 19.56 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αναφέρεται αλλά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

«Σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα έχει δηλωθεί ως κλοπιμαίο και οι πινακίδες εγγραφής που βρέθηκαν στο όχημα ήταν πλαστές. Η πιθανότητα να πρόκειται περί εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί», προστίθεται. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα «λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικά οχήματα μάρκας Mercedes C220 και Chevrolet διπλοκάμπινο που ήταν σταθμευμένα σε οικόπεδο μπροστά από πολυκατοικία στην οδό Δημοκρατίας στο συνοικισμό Ανθούπολης».

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.12. Και τα δύο οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Η πιθανότητα να πρόκειται περί εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Από νωρίς χθες το πρωί μέχρι και νωρίς σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.



κυπε