Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αίθριος παραμένει ο καιρός στην Κύπρο



Βορειοανατολικό ως ανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι γενικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το Σαββατοκύριακο και µη αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα.