Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο ανήλικους



Στη σύλληψη δυο 16χρονων Ε/κ προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης οχλαγωγίας έξω από φούρνο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην τ/κ συνοικία της πόλης (παρά τα "τέσσερα φανάρια"). Για την ίδια υπόθεση τελεί από χθες υπό κράτηση ένας ακόμη 16χρονος, ενώ καταζητείται ακόμη ένας συνομήλικος του.

 
Η ομάδα νεαρών φέρεται να είχε συγκεντρωθεί έξω από το φούρνο προκαλώντας φασαρία, με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του φρουρού ασφαλείας, που προσπάθησε να τους διώξει, ενώ με την άφιξη της Αστυνομίας οι νεαροί έριξαν πέτρες στο αστυνομικό όχημα και σε όχημα πολίτη πριν αποχωρήσουν βρίζοντας.
 
Αρχικά συνελήφθη ένας 16χρονος μαθητής, ο οποίος χθες οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 4ήμερης κράτησης του για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης, απειλής, πρόκλησης οχληρίας και ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.
 
Μετά από μαρτυρία η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικά εντάλματα σύλληψης τριών ακόμη 16χρονων, δυο από τους οποίους συνελήφθησαν σήμερα, ενώ ο τρίτος καταζητείται.



κυπε