Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Της επιτέθηκαν στην είσοδο του διαμερίσματός της



Τσάντα η οποία περιείχε μία τοστιέρα αξίας 120 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από Βουλγάρα στη Λάρνακα, την οποία έριξαν στο έδαφος προκειμένου να της πάρουν τη τσάντα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις έξι το απόγευμα καταγγέλθηκε από γυναίκα από την Βουλγαρία, που διαμένει στη Λάρνακα, ότι ενώ προσπαθούσε  της να εισέλθει στο διαμέρισμα της, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα της πρόσωπα που φορούσαν σκούρες φόρμες και γάντια στα χέρια και είχαν καλυμμένα τα κεφάλια με σκούφους.
 
Οι δύο άγνωστοι έριξαν την γυναίκα κάτω στο έδαφος με σκοπό να της πάρουν την τσάντα της, ωστόσο αυτή έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι άνδρες να τραπούν σε φυγή.

Κατά την απομάκρυνση τους από τη σκηνή οι δύο άνδρες κατάφεραν να πάρουν μια τσάντα από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ εντός της οποίας υπήρχε μια τοστιέρα αξίας 120 περίπου ευρώ.
 
Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στην σκηνή χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν οτιδήποτε ενώ η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να δώσει περιγραφή των δραστών αφού δεν κατάφερε να δει καθαρά τα πρόσωπα τους.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε