Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποιον τσάκωσαν για ναρκωτικά



Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

          Ο 22χρονος συνελήφθη, σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, όπου στήθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης δέματος, που περιείχε 1190 χάπια τύπου έκσταση. Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σε ταχυδρομείο, για να παραλάβει το συγκεκριμένο δέμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
          Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,2 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων περίπου, ένα τεμάχιο χαρτιού, που περιείχε χασισέλαιο, μία ζυγαριά ακριβείας και τρεις σπαστήρες με ίχνη κάνναβης και ποσότητα μπεζ σκόνης, ομοιάζουσας με τη διεγερτική ουσία «MDMA», βάρους 30 γραμμαρίων περίπου. Από την οικία του 22χρονου, παραλήφθηκαν επίσης, ως τεκμήρια δύο κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και διάφορα έγγραφα.
          Εναντίον του 22χρονου, εξασφαλίστηκε στη συνέχεια δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση