Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρεά παιδιών με ποδήλατα. Νεκρός 15χρονος



Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το τροχαίο με παιδιά ποδηλάτες που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία, καθώς ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του. 


Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο δίδυμος αδελφός του και ένας ακόμη φίλος τους.



Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 15χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα και είχαν φώτα μπρος και πίσω, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του "Γκλαντζούνη", όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλίτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 15χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.



Απίστευτος ο πόνος και ο θρήνος στους διαδρόμους του ΓΝ Λαμίας για τον αδόκητο χαμό ενός μικρού παιδιού.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.


https://www.protothema.gr/greece/article/915232/tragodia-sti-lamia-autokinito-epese-pano-se-paidia-me-podilata-skotothike-15hronos/