Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δείτε ποια και που εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε σε λούνα πάρκ



Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αλμυρού, καθώς, λίγη ώρα πριν από τη λήξη του τοπικού παζαριού, τραυματίστηκε θανάσιμα από παιχνίδι μία 14χρονη, που κατάγεται από την περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, η 14χρονη είχε ανέβει σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το λεγόμενο «χαλί» και, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε, χτύπησε σε άλλο παιχνίδι κι έπειτα έπεσε στο κενό, έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η περιστροφή  στο παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.



Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, πυροσβεστικό και αστυνομικό όχημα και μετέφεραν τη 14χρονη στο Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως η 14χρονη υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά της.

Τη στιγμή του δυστυχήματος το παζάρι ήταν γεμάτο από κόσμο, που δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη αυτή η τραγωδία.

Όπως μεταδίδει το larissanet.gr η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη  της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τους όρους ασφαλείας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


https://www.protothema.gr/greece/article/920607/tragodia-ston-almuro-volou-nekri-14hroni-se-louna-park/