Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ευχάριστες εξελίξεις για την παραλία Κουρίου



Με χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε τη λειτουργία του πρώτου Πύργου με ναυαγοσώστες και κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ. μ. κάτι που ζητούσε επιτακτικά το Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών Κουρίου.
Μια παραλία στην οποία και αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετοί λουόμενοι. Ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές της Επισκοπής καθώς και τους φίλους ναυαγοσώστες για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών Κουρίου δρα Ελένη Λοΐζου, η παραλία Κουρίου επιβάλλεται να συμπεριληφθεί στις παραλίες με ολόχρονη ναυαγοσωστική κάλυψη αφού σ, αυτήν κολυμπούν ολόχρονα Κολυμβητές.
Μια παραλία στην οποία υπάρχει επίσημα εγγεγραμμένο Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών και στην οποία κατά τη χειμερινή περίοδο υπάρχουν ψηλά κύματα, συνήθως, και τα οποία δημιουργούν πρόβλημα για την ασφάλεια των κολυμβητών.
Γι, αυτό το θέμα έχουν ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό οι αρμόδιοι φορείς και ευελπιστούμε πως θα επιδείξουν την απαραίτητη ευαισθητοποίηση και κατανόηση.