Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Θανατηφόρο τροχαίο μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων. ΦΩΤΟ


75χρονος από τη Λεμεσό ο Σάββας Χαραλάμπους, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.45 χθες βράδυ στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους διαδοχικά και βίαια. 


Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου. Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.
Από τις βίαιες συγκρούσεις, ο 75χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Επίσης, από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά δύο οδηγοί, ηλικίας 49 και 43 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ τρία άλλα πρόσωπα, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Τόσο, ο 75χρονος, όσο και οι δύο σοβαρά τραυματίες, εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.
Τα τέσσερα πιο πάνω οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ το πέμπτο υπέστη ελαφρές ζημιές. Λόγω του δυστυχήματος, ο δρόμος Καντού - Σουνίου, είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις


Για την φώτο ευχαριστούμε το συνάδελφο Ευάγγελο Ευαγγέλου.


http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=15773