Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κυνηγούσε το γιο της με μαχαίρι



Το σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θρίλερ θυμίζει η συμπεριφορά αλλοδαπής γυναίκας προς τον ανήλικο γιο της, ηλικίας 14-15 χρονών, τον οποίο κυνηγούσε με μαχαίρι!


Το επεισόδιο έγινε προ ημερών στο διαμέρισμα που διαμένουν μάνα και γιος στην πόλη του Βόλου και οι περίοικοι που ανησύχησαν μην πάθει κάτι κακό το παιδί, έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία που έδρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.



Η γυναίκα κατάγεται από τη Ρωσία, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και ήδη διατάχτηκε από την Εισαγγελία προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο σπίτι δεν υπάρχει άνδρας και προ ημερών σε ένα επεισόδιο που έγινε μεταξύ της γυναίκας και του ανήλικου γιού τους, μετά τις φωνές και αντικείμενα που έσπαζαν, κάποια στιγμή η «μάνα» άρχισε να κυνηγάει το παιδί κρατώντας μαχαίρι!



Η εισαγγελέας υπηρεσίας που έλαβε την καταγγελία ζήσε επείγουσα κοινωνική έρευνα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο σπίτι, ποια είναι η σχέση του με τη μητέρα του και αν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.

Η έρευνα ανατέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr
https://www.protothema.gr/greece/article/920637/volos-mitera-kunigouse-me-mahairi-ton-gio-tis/