Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Δείτε ποιον έψαχναν στη θάλασσα και τον βρήκαν μεθυσμένο στο σπίτι του

Μεθυσμένος στο διαμέρισμα του εντοπίστηκε σήμερα ο 44χρονος Πολωνός, για τον οποίον γίνονταν έρευνες από το βράδυ της Τρίτης, αφότου βούτηξε στη θαλάσσια περιοχή του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου της Επίχωσης, στη Λεμεσό.
Ο ίδιος συνελήφθη, καθώς εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης στην οικία του, από μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν εκ νέου για έρευνες και όπως διαπιστώθηκε, εισήλθε στο διαμέρισμα σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι.

Ακολούθως συνελήφθη καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε φορέσει τα πέδιλα του και βούτηξε στη θάλασσα το βράδυ της Τρίτης, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με συμπατριώτη του, ο οποίος κατήγγειλε την εξαφάνιση του.

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, από στεριά, θάλασσα και αέρα, υπό το Συντονισμό του ΚΣΕΔ και του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης "Νέαρχος".

Eξάλλου, το Κέντρο Έρευνας και Συντονισμού ανακοίνωσε ότι τερματίστηκαν οι έρευνες προς εντοπισμό του 44χρονου αλλοδαπού αφού εντοπίστηκε από κλιμάκιο της ΑΔΕ Λεμεσού σε οικία στη Λεμεσό και συνελήφθη.