Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Κυνηγούσε φραγκολίνα σε κατοικημένη περιοχή στην Πέγεια


Υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή και μεταφοράς συναρμολογημένου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου εντός οχήματος, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, για την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 19 χρόνων.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.20 το πρωί χθες Κυριακή, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ρίψη τριών πυροβολισμών εντός της κατοικημένης περιοχής της Πέγειας, στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, από τους πυροβολισμούς θανατώθηκε άγριο πτηνό, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή και πιστεύεται ότι είναι μία φραγκολίνα, ενώ οι πυροβολισμοί φέρεται να προήλθαν από αυτοκίνητο, ο συνοδηγός του οποίου κατείχε αντικείμενο το οποίο ομοίαζε με κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου και 19χρονου, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν γύρω στις 11.00 χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους, βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις δύο δίκαννα και δύο μονόκαννα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, ιδιοκτησία των ιδίων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.