Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Βρέθηκε νεκρή στο δρόμο η 25χρονη Ρωσίδα αθλήτρια Μαργαρίτα Πλαβούνοβα

Νεκρή στην άκρη αυτοκινητόδρομου βρέθηκε η 25χρονη Ρωσίδα αθλήτρια του στίβου, Μαργαρίτα Πλαβούνοβα.

Η πρωταθλήτρια των εμποδίων Μαργαρίτα Πλαβούνοβα, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, τρέχοντας δηλαδή στο δρόμο του Τάμπλοβ Όμπλαστ της Δυτικής Ρωσίας, όπου έκανε τις διακοπές της, σύμφωνα με την τοπική Ένωση της ρωσικής Ομοσπονδίας στίβου.
Αυτόπτης μάρτυρας, η Μαργαρίτα Πλαβούνοβα έτρεχε, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο γρασίδι. Αμέσως, οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν το ασθενοφόρο, αλλά η Ρωσίδα δεν απέφυγε το μοιραίο



Πέθανε η πρωταθλήτρια Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Ρωσίδα αθλήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά την προπόνηση.

Μία τραγική απώλεια στον παγκόσμιο στίβο έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες από τα διεθνή Μέσα, καθώς έφυγε από τη ζωή η μόλις 25 ετών Ρωσίδα αθλήτρια, Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη αθλήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά την προπόνηση, με κάποιους περαστικούς να την εντοπίζουν πεσμένη στον δρόμο και να ειδοποιούν τις Αρχές.
Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, πρόκειται για την Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα, που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Μορσχάνσκι.
Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα
Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στο άψυχο κορμί της 25χρονης, έδειξαν θάνατο από παθολογικά αίτια και όχι κάποια εγκληματική ενέργεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προπονήτρια της Πλαβούνοβα, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Δεν αισθανόταν καλά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν δεχόταν να ρίξει λίγο τον ρυθμό της προπόνησης με στόχο να πετύχει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Η άτυχη αθλήτρια διακρινόταν στα σπριντ και στα σπριντ με εμπόδια και ετοιμαζόταν για την πρόκληση του Τόκιο 2020, ενώ ήταν μια πανέμορφη κοπέλα που είχε κατακτήσει εθνικά πρωταθλήματα, διεθνείς διακρίσεις και πρωταγωνιστούσε σε αρκετά διαφημιστικά.
Πηγή: Mononews.gr