Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Όλα τα νεότερα από τα μαχαιρώματα στην Αγ. Νάπα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 26χρονος από το Καμερούν ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα. 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οκτώ περίπου ατόμων έξω από ταχυφαγείο στην Αγία Νάπα. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα με μαχαίρι τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατούνται για νοσηλεία».


Πρόσθεσε ότι «η κατάσταση ενός από τους τραυματίες κρίνεται κρίσιμη αφού φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Κατά την εξέταση της σκηνής εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι».



Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ακόμα ότι η Αστυνομία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις και βρίσκεται στην διαδικασία να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.



Σοβαρά τραυματίστηκε ένα άτομο από το Καμερούν ηλικίας 26 χρόνων, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίες είναι ένας 24χρονος επίσης από το Καμερούν, ένας 26χρονος Ελληνοκύπριος που περνούσε τυχαία από τη σκηνή και ένας 26χρονος από τη Βρετανία.

Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν ένας από την παρέα από το Καμερούν ενόχλησε την αδελφή ενός Βρετανού. Η κοπέλα κτύπησε τον νεαρό από το Καμερούν και όταν η συμπλοκή γενικεύθηκε με τη συμμετοχή και άλλων νεαρών από τις δύο πλευρές, κάποιος χρησιμοποίησε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.