Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Δείτε γιατί δύο γιατροί πλακώθηκαν στο ξύλο στο νοσοκομείο Πάφου

Άγριο ξύλο φαίνεται να έπεσε ανάμεσα σε δύο γιατρούς του νοσοκομείου Πάφου για τα μάτια μίας νοσοκόμας, με αποτέλεσμα ο  ένας από τους δύο να καταλήξει για περίθαλψη των τραυμάτων σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι  δύο γιατροί  βρίσκονταν σε θάλαμο περίθαλψης ασθενών και ο ένας από τους δύο προέβη σε σχόλιο για νοσοκόμα με την οποία ο άλλος γιατρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις.
Θεώρησε μάλιστα το σχόλιο προσβλητικό και ζήτησε το λόγο.
Τα αίματα, φαίνεται, δεν άργησαν να ανάψουν, με τον δεύτερο γιατρό να επιτίθεται κτυπώντας τον γιατρό που έκανε το σχόλιο για τη νοσοκόμα.
Ακολούθησε άγια συμπλοκή ανάμεσα στους δύο, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στην ιδιωτική κλινική με σοβαρά τραύματα.
Τους δύο γιατρούς επιχείρησε, προφανώς ανεπιτυχώς, να χωρίσει ασθενής που βρισκόταν στον θάλαμο.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
νεότερες πληροφορίες

Ήδη ο ένας από τους δύο μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου προέβη σε καταγγελία για τον άλλο συνάδελφο του, ο οποίος ας σημειωθεί μετά το περιστατικό μετέβη σε ιδιωτική κλινική όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Μάλιστα ο καβγάς έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια ασθενών, αναφέρουν οι πληροφορίες, με ένα από αυτούς να επιχειρεί να μπει στην μέση να τους χωρίζει με αποτέλεσμα να του κόψουν και καδένα που φορούσε στο λαιμό.
Έντρομοι οι συνάδελφοι των δύο γιατρών άκουσαν την φασαρία και μόλις κατευθύνθηκαν προς τον θάλαμο είδαν τους δύο γιατρούς να βγαίνουν ματωμένοι από το θάλαμο.
Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν οι  δύο γιατροί  βρίσκονταν σε θάλαμο περίθαλψης ασθενών και ο ένας από τους δύο προέβη σε σχόλιο για νοσοκόμα με την οποία ο άλλος γιατρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις.
Θεώρησε μάλιστα το σχόλιο προσβλητικό και ζήτησε το λόγο.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τον δεύτερο γιατρό να επιτίθεται κτυπώντας τον γιατρό που έκανε το σχόλιο για τη νοσοκόμα.
Ακολούθησε άγια συμπλοκή ανάμεσα στους δύο, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στην ιδιωτική κλινική με σοβαρά τραύματα.